Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Østfyns Museer indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du er i kontakt med museet, besøger vores hjemmeside eller anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

Generelt

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser og opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er juridisk forpligtede, eller det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjepart. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere. Dette er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hjemmeside

Som statsanerkendt museum har vi pligt til at indmelde det samlede antal af besøgende på vores hjemmesider til Slots- og Kulturstyrelsen. Vi bruger Google Analytics til at føre statistik over, hvor mange, der besøger siderne, og hvordan brugerne anvender vores websites. Ingen af disse oplysninger er personhenførbare.

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve. Vi udsender vores nyhedsbreve ved hjælp af Campaign Monitor, som holder styr på vores mailingliste for os. Campaign Monitor registrerer bl.a. oplysninger om, hvorvidt nyhedsbrevene, når frem til dig. Du kan altid til- og afmelde det. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Webshop

Hvis du handler på vores webshop, indsamler vi oplysninger om navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse og telefonnummer. Betaling og betalingsoplysninger håndteres via Bambora Online A/S.

Frivillig ved museet

Er du frivillig ved museet, indhenter vi oplysninger om navn, mail og evt. telefonnummer. Dette gør vi for at kunne orientere dig om nyheder fra museet, udsende vagtskemaer hvis du står i butik, har rundvisninger, eller deltager i events, hvor der er bemanding til opgaver. Hvis du har udfyldt en frivilligkontrakt, opbevares denne fortroligt.

Samtykke

Beror behandling af persondata på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde det.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger eller begrænse behandlingen af dem. Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du altid velkommen til at kontakte os:

Østfyns Museer
Strandgade 7
5300 Kerteminde
CVR. 18101513
Email: ostfynsmuseer@ostfynsmuseer.dk

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Siden er sidst opdateret 13. juni 2018

Slottets herskaber var ikke vegetarer
6. november 2019

Rådyr, kronhjort, fisk, svine- og oksekød. De levede godt på Nyborg Slot, dengang det var beboet af lensherrer og konger.

Sådan bliver julen historisk i Nyborg
6. november 2019

Med støtte fra Erhvervs- og Udviklingsudvalget i Nyborg Kommune udgives et idekatalog.

Ung kunst i Kerteminde
30. oktober 2019

Unge står bag store kunstværker i Kerteminde by.

Hule træstammer gav nyborgenserne rent vand
30. oktober 2019

Fortidens vandforsyning til Nyborg er dukket op under Torvet.

Juleborde
15. november 2019 til 5. januar 2020

Kom og se de fire smukke juleborde i anledning af højtiden!

Slagets dag markeres med historisk vandring
Lørdag den 16. november kl. 12-15
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Kom tæt på genstandene, historien og slagmarken!

Hajer - de mest fantastiske dyr
Onsdag den 30. oktober kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Fyraftensforedrag med natur- og kulturvejleder Tue Skovgård Larsen.

De tre jyske tenorer
Tirsdag den 26. november kl. 19-21

For medlemmer: En aften i ord og toner om de tre store jyske digtere Johannes V. Jensen, Jeppe Aakjær og Thøger Larsen.