Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Østfyns Museer indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du er i kontakt med museet, besøger vores hjemmeside eller anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

Generelt

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser og opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er juridisk forpligtede, eller det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjepart. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere. Dette er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hjemmeside

Som statsanerkendt museum har vi pligt til at indmelde det samlede antal af besøgende på vores hjemmesider til Slots- og Kulturstyrelsen. Vi bruger Google Analytics til at føre statistik over, hvor mange, der besøger siderne, og hvordan brugerne anvender vores websites. Ingen af disse oplysninger er personhenførbare.

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve. Vi udsender vores nyhedsbreve ved hjælp af Campaign Monitor, som holder styr på vores mailingliste for os. Campaign Monitor registrerer bl.a. oplysninger om, hvorvidt nyhedsbrevene, når frem til dig. Du kan altid til- og afmelde det. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Webshop

Hvis du handler på vores webshop, indsamler vi oplysninger om navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse og telefonnummer. Betaling og betalingsoplysninger håndteres via Bambora Online A/S.

Frivillig ved museet

Er du frivillig ved museet, indhenter vi oplysninger om navn, mail og evt. telefonnummer. Dette gør vi for at kunne orientere dig om nyheder fra museet, udsende vagtskemaer hvis du står i butik, har rundvisninger, eller deltager i events, hvor der er bemanding til opgaver. Hvis du har udfyldt en frivilligkontrakt, opbevares denne fortroligt.

Samtykke

Beror behandling af persondata på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde det.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger eller begrænse behandlingen af dem. Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du altid velkommen til at kontakte os:

Østfyns Museer
Strandgade 7
5300 Kerteminde
CVR. 18101513
Email: ostfynsmuseer@ostfynsmuseer.dk

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Siden er sidst opdateret 13. juni 2018

Kertemindes ældste fund
7. juni 2019
Kommunikation & Samlinger

Et lille pilgrimsmærke kan nu dateres til 1200-tallet og er dermed det ældste fund gjort i Kerteminde by.

Dronningen begavet med unikt minde fra Nyborg Slot
31. maj 2019

Af en lille rest af bjælkerne fra slottets riddersal har kunstneren Lars Abrahamsen skabt et salt- og pebersæt til dronningen.

Museumsforeningen søger frivillige til Danehof
27. maj 2019

Nyborg Museumsforening er hvert år med til Danehof med en bod med historiske quizzer og andet godt. Meld dig som frivillig bodpasser.

Nyborg Slot genåbner i 2023
27. maj 2019

Nyborg Slot gennemgår i øjeblikket en omfattende restaurering og udbygning. I 2023 genåbner slottet som en genskabt ringborg med nye muligheder.

Skt. Hans Aften på Møllebakken
Søndag den 23. juni 17-20. Midsommertale kl. 19.30

Nyd midsommeraftenen i Larsens have med midsommertale, bål og sang. Og måske en lækker menu i Kaffehuset?

Sommeraktivitet på Johannes Larsen Museet
Uge 26-32

Vær kreativ med inspiration i mytologiske billeder og græsk inspirerede skulpturer.

Natur og kulturvandringer på volden
Udvalgte fredage kl. 11-12 (28/6, 5/7, 12/7, 26/7, 2/8)
Mødested: Borgmestergården

Oplev naturen og kulturen på Nyborgs volde.

Vikinger i Krig
7. juni 2019 - 31. maj 2020

Kom og se våben, kranier og andre enestående fund fra vikingetiden!