Privatlivspolitik

I denne privatlivspolitik beskrives, hvordan Østfyns Museer indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du er i kontakt med museet, besøger vores hjemmeside eller anvender de forskellige services og funktioner, som vi tilbyder.

Generelt

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser og opbevarer kun dine persondata, så længe vi enten er juridisk forpligtede, eller det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. Vi videregiver eller sælger ikke persondata til tredjepart. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere. Dette er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Hjemmeside

Som statsanerkendt museum har vi pligt til at indmelde det samlede antal af besøgende på vores hjemmesider til Slots- og Kulturstyrelsen. Vi bruger Google Analytics til at føre statistik over, hvor mange, der besøger siderne, og hvordan brugerne anvender vores websites. Ingen af disse oplysninger er personhenførbare.

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbreve. Vi udsender vores nyhedsbreve ved hjælp af Campaign Monitor, som holder styr på vores mailingliste for os. Campaign Monitor registrerer bl.a. oplysninger om, hvorvidt nyhedsbrevene, når frem til dig. Du kan altid til- og afmelde det. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding.

Webshop

Hvis du handler på vores webshop, indsamler vi oplysninger om navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse og telefonnummer. Betaling og betalingsoplysninger håndteres via Bambora Online A/S.

Frivillig ved museet

Er du frivillig ved museet, indhenter vi oplysninger om navn, mail og evt. telefonnummer. Dette gør vi for at kunne orientere dig om nyheder fra museet, udsende vagtskemaer hvis du står i butik, har rundvisninger, eller deltager i events, hvor der er bemanding til opgaver. Hvis du har udfyldt en frivilligkontrakt, opbevares denne fortroligt.

Samtykke

Beror behandling af persondata på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde det.

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at anmode om indsigt i eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger eller begrænse behandlingen af dem. Hvis du ønsker, at vi opdaterer, berigtiger eller sletter de personoplysninger, som vi har registreret om dig, eller hvis du har nogen spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du altid velkommen til at kontakte os:

Østfyns Museer
Strandgade 7
5300 Kerteminde
CVR. 18101513
Email: ostfynsmuseer@ostfynsmuseer.dk

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik grundet væsentlige ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmesiden.

Siden er sidst opdateret 13. juni 2018

Velkommen i Kaffehuset
11. oktober 2018

Kaffehuset åbner igen 13. oktober kl. 10, hvor vores nye kok, Helle, står klar med god mad.

Udstillingen Nødvendighed vises snart i Æglageret, Holbæk
9. oktober 2018

I efteråret 2016 udstillede keramiker Bodil Manz, møbelarkitekt Erling Christoffersen og væver Gudrun Pagter for første gang sammen her på Johannes Larsen Museet.

Hvad skulle vi gøre uden jer?
8. oktober 2018

Vi er så heldige at have mange frivillige tilknyttet, der hjælper os med virkelig mange ting.

Ny spændende udstilling
8. oktober 2018
Toldboden

Lokalhistorie set gennem postkort

Vinfestival
Torsdag d. 25 oktober kl. 19-22

Er du vild med vin? Så er det her noget for dig?

Følg Slotsprojektet
Ons-, tors- og fredage kl 14-16, lørdage kl. 12-14
Stendamsgade over for Nyborg Slot

Følg Slotsprojektet i formidlingspavillonen og se genstande fra restaureringen og de arkæologiske udgravninger.

Reformationsdag
Lørdag den 27. oktober 2018 kl. 10-15
Menighedshjemmet i Nyborg

Er pilgrimsfærd bare en mode? Eller er det et moderne svar på et liv med åndeligt indhold? Det og mange andre aktuelle temaer sættes til debat i Nyborg.

POSTKORT
5.-26. oktober 2018
Toldboden

Postkort som historisk kilde.