Ny spændende udstilling

08. oktober 2018 | Toldboden

Fredag d. 5. oktober 2018 åbnede en spændende udstilling om historiske postkort på Toldboden i Kerteminde.

Formålet med udstillingen er at demonstrere, at postkort er en vigtig historisk kilde. Billedsiden fortæller masser af lokalhistorie, og som regel får man en ret præcist dateret gengivelse af tidligere tiders gadeforløb, klædedragter, enkeltpersoner og meget mere.

På udstillingen i Toldboden viser lokalarkiverne postkort fra deres samlinger, og arkivernes folk har været ude og tage billeder af samme motiver i dag, så man kan sammenligne før og nu.

Udstillingen kan ses fra 5. til 26. oktober på Toldboden.

Velkommen i Kaffehuset
11. oktober 2018

Kaffehuset åbner igen 13. oktober kl. 10, hvor vores nye kok, Helle, står klar med god mad.

Udstillingen Nødvendighed vises snart i Æglageret, Holbæk
9. oktober 2018

I efteråret 2016 udstillede keramiker Bodil Manz, møbelarkitekt Erling Christoffersen og væver Gudrun Pagter for første gang sammen her på Johannes Larsen Museet.

Hvad skulle vi gøre uden jer?
8. oktober 2018

Vi er så heldige at have mange frivillige tilknyttet, der hjælper os med virkelig mange ting.

Ny spændende udstilling
8. oktober 2018
Toldboden

Lokalhistorie set gennem postkort

Vinfestival
Torsdag d. 25 oktober kl. 19-22

Er du vild med vin? Så er det her noget for dig?

Følg Slotsprojektet
Ons-, tors- og fredage kl 14-16, lørdage kl. 12-14
Stendamsgade over for Nyborg Slot

Følg Slotsprojektet i formidlingspavillonen og se genstande fra restaureringen og de arkæologiske udgravninger.

Reformationsdag
Lørdag den 27. oktober 2018 kl. 10-15
Menighedshjemmet i Nyborg

Er pilgrimsfærd bare en mode? Eller er det et moderne svar på et liv med åndeligt indhold? Det og mange andre aktuelle temaer sættes til debat i Nyborg.

POSTKORT
5.-26. oktober 2018
Toldboden

Postkort som historisk kilde.