Museets billedmagasin samlet i Nyborg

15. maj 2018 | Østfyns Museer

Billedmagasinet er fyldt med Østfyns Museers billedsamling

1.505 billeder. Så mange malerier, tryk og andre billeder i Østfyns Museers samling er nu samlet på nyt magasin i Nyborg.

I forbindelse med flytningen er alle billederne blevet gennemgået med hensyn til registrering og konservering. Desuden er de blevet fotograferet, og billederne vil blive tilgængeliggjort via det kommende registreringssystem SARA.

Østfyns Museers billedmagasin består af billeder fra den kulturhistoriske samling, der tidligere befandt sig på henholdsvis Borgmestergården i Nyborg og på Arkivet i Kerteminde. Desuden omfatter den billeder fra kunstsamlingen på Johannes Larsen Museet. En stor del af kunstsamlingen befinder sig dog fortsat på Johannes Larsen Museet, så den er tilgængelig i forhold til udlån, udskiftning i udstillinger og til særudstillinger.

Velkommen i Kaffehuset
11. oktober 2018

Kaffehuset åbner igen 13. oktober kl. 10, hvor vores nye kok, Helle, står klar med god mad.

Udstillingen Nødvendighed vises snart i Æglageret, Holbæk
9. oktober 2018

I efteråret 2016 udstillede keramiker Bodil Manz, møbelarkitekt Erling Christoffersen og væver Gudrun Pagter for første gang sammen her på Johannes Larsen Museet.

Hvad skulle vi gøre uden jer?
8. oktober 2018

Vi er så heldige at have mange frivillige tilknyttet, der hjælper os med virkelig mange ting.

Ny spændende udstilling
8. oktober 2018
Toldboden

Lokalhistorie set gennem postkort

Vinfestival
Torsdag d. 25 oktober kl. 19-22

Er du vild med vin? Så er det her noget for dig?

Følg Slotsprojektet
Ons-, tors- og fredage kl 14-16, lørdage kl. 12-14
Stendamsgade over for Nyborg Slot

Følg Slotsprojektet i formidlingspavillonen og se genstande fra restaureringen og de arkæologiske udgravninger.

Reformationsdag
Lørdag den 27. oktober 2018 kl. 10-15
Menighedshjemmet i Nyborg

Er pilgrimsfærd bare en mode? Eller er det et moderne svar på et liv med åndeligt indhold? Det og mange andre aktuelle temaer sættes til debat i Nyborg.

POSTKORT
5.-26. oktober 2018
Toldboden

Postkort som historisk kilde.