Køb julegaver i museets webshop

10. december 2018 | Østfyns Museer

Hver jul er der travlhed på museets lille kontor i Strandgade 7 i Kerteminde.

For hvert år er der mange, der finder julegaver til familie og venner i museets store sortiment af spændende kunst- og historiebøger og andre varer såsom vikingesmykker, film og plakater. Heraf meget, som ikke kan fås andre steder.

I år er det blandt andet nyudgivelsen Holm & Kalv, der skal pakkes mange eksemplarer af, samt Den Fynske Kulturarvsekspedition.

En gengænger hvert år er H.C. Andersens Den Grimme Ælling med Johannes Larsens fine illustrationer. Den findes nemlig også på både engelsk, tysk og kinesisk. Så hvis man har udenlandske venner og familie, er det en god gavemulighed.

Besøg museets webshop her. Og husk at bestille i god tid inden jul!

Billedet viser Christines Swanes maleri af et juletræ fra 1915.

Danehof 2020 er aflyst
8. april 2020
Nyborg Slot & Kulturarv

På grund af myndighedernes retningslinjer for større begivenheder er årets Danehof den 3.-5. juli nu aflyst.

7. april 2020

Borgmestergården er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

7. april 2020

Johannes Larsen Museet er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

Jakob og Johanne inviterer indenfor
I åbningstiden

Tag med Jakob og Johanne med på en spændende tur gennem Borgmestergården.

Æggejagt
AFLYST! 6.-12. april

Gå på jagt i haven og find de gemte fuglereder med æg.

Temaweekend: Palnatokes Pral - AFLYST
Lørdag d. 25. april - søndag d. 26. april

Kom og vær med til "Palnatokes Pral" og oplev vikingernes bueskydning på nærmeste hold.

Vold i 1600-tallet
AFLYST! Onsdag den 29. april kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Museumsinspektør Jonas Kragegaard afholder fyraftensfodreag om vold i 1600-tallet - Historier om voldssager fra Aasum herreds tingbøger 1640-1648.