Stor interesse for M/F Broen

27. september 2016 | Østfyns Museer

800 borgere benyttede muligheden for at komme ombord på den gamle storebæltsfærge, og Lauses Grill fik delt i alt 1120 pølser ud.

Der var stor interesse for at komme ombord på storebæltsfærgen M/F Broen, da der torsdag den 22. september var "åben færge". På kajen holdt Lauses Grill til og delte her gratis pølser og fadøl ud til de mange fremmødte, som kunne nyde det gode vejr, mens de ventede på at komme med på en rundvisning på færgen.

Østfyns Museer måtte indkalde forstærkning i form af flere rundvisere, eftersom interessen var langt større end forventet.

Samme aften var Nyborgs borgere inviteret til borgermøde om færgeprojektet på Nyborg Slot, og også her var mange mødt frem. De mange muligheder for en færge i Nyborg som nyt kulturarvsmonument og attraktion blev præsenteret og diskuteret.

Se oplægsmaterialet her.

Til slut blev bogen "En gyngende bro. Fra storebæltsfærge til kulturfærge", hvis udgivelse blev støttet af Energi Fyn, præsenteret.

Køb bogen her

Intet går til spilde
22. marts 2019
Nyborg Slot

Kuglepenne og vinpropper med historie og sjæl

Det skjulte velfærdspotentiale
21. marts 2019
Nyborg Slot

Nyerhvervelse til Sybergsamlingen
19. marts 2019

Museets nyerhvervede værk er den største version af et flere gange gentaget skibsmotiv

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Søsætning af Ladbydragen 2019
Torsdag den 16. maj kl. 16-19

Vær med, når Ladbydragen søsættes til en ny sæson.

Anne Marie Egemose viser rundt
Udvalgte lør- og søndage kl. 14

Kom med kunstneren rundt i "Tråde til naturen".

Farvergården har åbent
åbent 1. marts - 20. oktober 2019
Farvergården

Kultur for hele familien

Tråde til naturen
9. marts 2019 - 2. juni 2019

Inge Bjørn, Anne Marie Egemose, Annette Holdensen og Randi N. Lium viser tekstilkunst.