Stor interesse for M/F Broen

27. september 2016 | Østfyns Museer

800 borgere benyttede muligheden for at komme ombord på den gamle storebæltsfærge, og Lauses Grill fik delt i alt 1120 pølser ud.

Der var stor interesse for at komme ombord på storebæltsfærgen M/F Broen, da der torsdag den 22. september var "åben færge". På kajen holdt Lauses Grill til og delte her gratis pølser og fadøl ud til de mange fremmødte, som kunne nyde det gode vejr, mens de ventede på at komme med på en rundvisning på færgen.

Østfyns Museer måtte indkalde forstærkning i form af flere rundvisere, eftersom interessen var langt større end forventet.

Samme aften var Nyborgs borgere inviteret til borgermøde om færgeprojektet på Nyborg Slot, og også her var mange mødt frem. De mange muligheder for en færge i Nyborg som nyt kulturarvsmonument og attraktion blev præsenteret og diskuteret.

Se oplægsmaterialet her.

Til slut blev bogen "En gyngende bro. Fra storebæltsfærge til kulturfærge", hvis udgivelse blev støttet af Energi Fyn, præsenteret.

Køb bogen her

Danehof 2020 er aflyst
8. april 2020
Nyborg Slot & Kulturarv

På grund af myndighedernes retningslinjer for større begivenheder er årets Danehof den 3.-5. juli nu aflyst.

7. april 2020

Borgmestergården er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

7. april 2020

Johannes Larsen Museet er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

Jakob og Johanne inviterer indenfor
I åbningstiden

Tag med Jakob og Johanne med på en spændende tur gennem Borgmestergården.

Æggejagt
AFLYST! 6.-12. april

Gå på jagt i haven og find de gemte fuglereder med æg.

Temaweekend: Palnatokes Pral - AFLYST
Lørdag d. 25. april - søndag d. 26. april

Kom og vær med til "Palnatokes Pral" og oplev vikingernes bueskydning på nærmeste hold.

Vold i 1600-tallet
AFLYST! Onsdag den 29. april kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Museumsinspektør Jonas Kragegaard afholder fyraftensfodreag om vold i 1600-tallet - Historier om voldssager fra Aasum herreds tingbøger 1640-1648.