Pressefotos på Toldboden

02. juni 2016 | Toldboden

I dag åbnede udstillingen "100 fynske billeder" på Toldboden i Kerteminde. På udstillingen kan man se 100 udvalgte pressefotos fra 2015 fra Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende.

Det er en udstilling, der tager lidt tid at se; for hvert billede indeholder en hel historie, som ganske kort bliver fortalt i en billedtekst, men hvor billedet fylder krop og følelser på historien.

Til udstillingen er der udgivet udstillingskatalog, som uddeles gratis til Toldbodens gæster, så længe lager haves.

Lokum skaber nysgerrighed
9. juli 2019

Biolog fra Nationalmuseet og DNA-forskere fra Københavns Universitet kommer til Nyborg for at tage prøver fra et 500 år gammelt latrin.

Milepæl markeres med film
9. juli 2019

Første etape af restaureringen af Nyborg Slot er nu gennemført. Vi gør status med denne lille film.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Dyr på Borgmestergården
Onsdage i uge 29-35, mellem klokken 11 og 15

Hver onsdag præsenterer vi et nyt dyr på Borgmestergården!

Kirsebærcafé på Farvergården
20.-21. juli 2019
Farvergården

Farvergården åbner sin kirsebærcafé til Kirsebærfestivalen.

Kirsebærfestival og fri entré til kunsten
20.-21. juli 2019

Fri entré, kurve- og bogudsalg og lækkerier på Johannes Larsen Museet i weekenden under Kirsebærfestivalen.

Cykeltur i naturen og kulturen (22 km)
Onsdag d. 24. juli, kl. 10
Afgang fra Almas Hus

Kom med på en spændende cykeltur gennem naturen og kulturen