Nye fordele for medlemmer

04. februar 2015 | Østfyns Museer

Museumsforeningernes medlemmer får fremover 20 % rabat til både Naturama og Fjord&Bælt.

Østfyns Museer har indgået en samarbejdsaftale med Naturama og Fjord&Bælt, der sikrer medlemmer af de to foreninger tilknyttet museet rabat på entréen til både Naturama i Svendborg og Fjord&Bælt i Kerteminde. Blot skal medlemmer vise deres medlemskort ved receptionen.

Aftalen går selvfølgelige også den anden vej, og medlemmer af Naturama og Fjord&Bælt får ligeledes 20 % rabat på entré til Østfyns Museer.

Fjord&Bælt og Naturama åbner med en ny sæson den 7. februar, og da kan man på Naturama blandt andet opleve deres nye særudstilling "Ved iskanten - smukt og farligt".

Se fordelene ved at være medlem af Østfyns Museers museumsforeninger her, og meld dig ind.

Tænk, hvis alle fund var datomærket
26. marts 2020
Landskab & Arkæologi

En chips-pose med udløbsdato vidner om sidste gang, der blev udgravet til gasledninger på Østfyn.

Arne bygger sit tredje skib til museet
25. marts 2020

Forenden af et 1500-tals-krigsskib bliver del af ny udstilling på Borgmestergården.

Kort og godt om Danmarkshistorien i Nyborg
20. marts 2020

400 års Danmarkshistorie set fra Nyborg bliver nu fortalt i ny bog fra Østfyns Museer.

Varmt og kærligt portræt udvalgt
18. marts 2020

Blandt 12 flotte børneportrætter har Johannes Larsen Museet udvalgt et varmt og kærligt billede til dronningen på hendes 80 års fødselsdag.

Kunsten går i fisk
NB: AFLYST! Torsdag den 19. marts kl. 10-11
Fjord&Bælt, Margrethes Plads 1, Kerteminde

Arrangementet er aflyst på baggrund af anbefalinger fra myndighederne.

Slotsvandring
Faste ugedage april-oktober
Foran Borgmestergården

Gratis slotsvandring med én af Nyborg Slots guider.

I Johannes Larsens fodspor ved Filsø
5. april og 7. august 2020
P-pladsen ved Henne Kirke, Strandvejen 238, 6854

Vi følger i Fynbomaleren Johannes Larsens fodspor

Søsætning af Ladbydragen - AFLYST
Lørdag d. 2. maj kl. 11-15

Kom og vær med når Ladbydragen indleder sin 5. sæson på vandet.