Nye fordele for medlemmer

04. februar 2015 | Østfyns Museer

Museumsforeningernes medlemmer får fremover 20 % rabat til både Naturama og Fjord&Bælt.

Østfyns Museer har indgået en samarbejdsaftale med Naturama og Fjord&Bælt, der sikrer medlemmer af de to foreninger tilknyttet museet rabat på entréen til både Naturama i Svendborg og Fjord&Bælt i Kerteminde. Blot skal medlemmer vise deres medlemskort ved receptionen.

Aftalen går selvfølgelige også den anden vej, og medlemmer af Naturama og Fjord&Bælt får ligeledes 20 % rabat på entré til Østfyns Museer.

Fjord&Bælt og Naturama åbner med en ny sæson den 7. februar, og da kan man på Naturama blandt andet opleve deres nye særudstilling "Ved iskanten - smukt og farligt".

Se fordelene ved at være medlem af Østfyns Museers museumsforeninger her, og meld dig ind.

Arkæologisk adventskalender
18. november 2019

Årets arkæologiske adventskalender præsenterer nye fantastiske detektorfund fundet i det forgangne år af dygtige detektorfolk.

Johannes Larsens adventskalender
15. november 2019

Kom med Johannes Larsen indenfor på Møllebakken i dette års adventskalender!

Kakler med våbenskjolde vidner om højstatusmiljø
15. november 2019

Skår af kakler med våbenskjolde understreger, at Christian III anlagde sin turneringsplads i en by med rige og betydelige borgere.

Vandrør i voldgrav
14. november 2019

Møllegraven er blevet udstillingsmontre for vandrør fra Nyborgs fortid.

De tre jyske tenorer
Tirsdag den 26. november kl. 19-21

For medlemmer: En aften i ord og toner om de tre store jyske digtere Johannes V. Jensen, Jeppe Aakjær og Thøger Larsen.

Juleåbent på Borgmestergården
29. november til 22. december kl. 10-16

Borgmestergården er julepyntet!

Udstillingsåbning: Renæssancens jul
29. november kl. 15

Kom til udstillingsåbning og se årets julekugle!

Renæssancens jul
30. november til 22. december 2019

Udstillingsåbning den 29. november kl. 15. Her vil årets julekugle også blive præsenteret!