Nye fordele for medlemmer

04. februar 2015 | Østfyns Museer

Museumsforeningernes medlemmer får fremover 20 % rabat til både Naturama og Fjord&Bælt.

Østfyns Museer har indgået en samarbejdsaftale med Naturama og Fjord&Bælt, der sikrer medlemmer af de to foreninger tilknyttet museet rabat på entréen til både Naturama i Svendborg og Fjord&Bælt i Kerteminde. Blot skal medlemmer vise deres medlemskort ved receptionen.

Aftalen går selvfølgelige også den anden vej, og medlemmer af Naturama og Fjord&Bælt får ligeledes 20 % rabat på entré til Østfyns Museer.

Fjord&Bælt og Naturama åbner med en ny sæson den 7. februar, og da kan man på Naturama blandt andet opleve deres nye særudstilling "Ved iskanten - smukt og farligt".

Se fordelene ved at være medlem af Østfyns Museers museumsforeninger her, og meld dig ind.

Rådhus med dybe rødder
16. januar 2020

Arkæologer fra Østfyns Museer kan nu bekræfte, at Nyborg Rådhus den dag i dag bæres af fundament fra 1500-tallet.

Røde mønstre på slottets gulve
15. januar 2020

Det bliver røde mønstre i tegl, der kommer til at pryde gulvene i fire af Nyborg Slots sale.

Kerteminde-udstilling rejser nordpå
15. januar 2020

Udstillingen NATURE Home & Workplace, der blev skabt til Johannes Larsen Museet i efteråret 2018, bliver nu vist på kunstmuseet i Nuuk.

Donation til Nyborg Slots Dragtlaug
14. januar 2020

Nyborg Slots Dragtlaug har modtaget en flot donation fra Albani Fonden og ser frem til sommerens Danehof, hvor en lang række flotte, nye dragter skal præsenteres.

Naturkoncert
torsdag d. 23. januar 2020 kl. 19

Koncert med udgangspunkt i St. St. Blichers Trækfuglene. Klezmer, oplæsning og jazz standards.

Nyborg Ridderskole
Otte onsdage kl. 17-20 i foråret 2020
Skiftende steder i Nyborg

Nu kan du "gå til ridder" i Nyborg!

Vintergåtur
Søndag den 26. januar 2020 kl. 13-15
Mødested: P-pladsen på Vesterhavnen/Heimdals Plads

Nyborg Museumsforening inviterer medlemmer på historisk vandring i Nyborg.

Dyrehave Mølle - historien og kulturarven
Onsdag den 29. januar kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Fyraftensforedrag med Mette Ladegaard Thøgersen.