Nye fordele for medlemmer

04. februar 2015 | Østfyns Museer

Museumsforeningernes medlemmer får fremover 20 % rabat til både Naturama og Fjord&Bælt.

Østfyns Museer har indgået en samarbejdsaftale med Naturama og Fjord&Bælt, der sikrer medlemmer af de to foreninger tilknyttet museet rabat på entréen til både Naturama i Svendborg og Fjord&Bælt i Kerteminde. Blot skal medlemmer vise deres medlemskort ved receptionen.

Aftalen går selvfølgelige også den anden vej, og medlemmer af Naturama og Fjord&Bælt får ligeledes 20 % rabat på entré til Østfyns Museer.

Fjord&Bælt og Naturama åbner med en ny sæson den 7. februar, og da kan man på Naturama blandt andet opleve deres nye særudstilling "Ved iskanten - smukt og farligt".

Se fordelene ved at være medlem af Østfyns Museers museumsforeninger her, og meld dig ind.

Kulturarvsmasterplan præsenteres på Kulturnatten
24. maj 2019

Ny kulturarvsmasterplanen udpeger konkrete indsatsområder og målsætninger, som kan evalueres og vurderes i forhold til dels de centrale kulturarvsværdier og i forhold til byens liv og rum.

Vil du ro Valdemar Sejr til Danehof?
20. maj 2019

Når Valdemar Sejr ankommer til Danehof i Nyborg d. 6. juli, er der plads til flere roere i hans langskibe.

Søren Kierkegaard i relevante rammer
Kommunikation og Samlinger

Gipsskulpturen af den verdenskendte filosof Søren Kierkegaard har fået nyt hjem på Søren Kierkegaard Forskningscentret i København.

Hilsen fra forrige århundredes håndværkere
20. maj 2019

I september 1921 blev en hilsen fra 10 nyborgensiske håndværkere gemt på Nyborg Slot. Nu efterlyser museet håndværkernes efterkommere.

Smagsprøver fra køkkenhaven
Onsdag d. 29/5, 26/6, 31/7, 28/8 & 25/9

Vores frivillige havegruppe serverer smagsprøver.

Mød dragtdamerne
Torsdage kl. 10-13

Vil du se, hvordan man syr vikingedragter?

Rundvisninger på Borgmestergården
Tirsdage kl. 14 i juni-august
Mødested: Butikken på Borgmestergården

Få en rundvisning i den smukke, gamle købmandsgård.

Rundvisninger 2019
Maj-sep: søndage kl. 11. Juni-aug: onsdage + søndage kl. 11

Kom med på en guidet rundtur på Vikingemuseet Ladby.