Nye fordele for medlemmer

04. februar 2015 | Østfyns Museer

Museumsforeningernes medlemmer får fremover 20 % rabat til både Naturama og Fjord&Bælt.

Østfyns Museer har indgået en samarbejdsaftale med Naturama og Fjord&Bælt, der sikrer medlemmer af de to foreninger tilknyttet museet rabat på entréen til både Naturama i Svendborg og Fjord&Bælt i Kerteminde. Blot skal medlemmer vise deres medlemskort ved receptionen.

Aftalen går selvfølgelige også den anden vej, og medlemmer af Naturama og Fjord&Bælt får ligeledes 20 % rabat på entré til Østfyns Museer.

Fjord&Bælt og Naturama åbner med en ny sæson den 7. februar, og da kan man på Naturama blandt andet opleve deres nye særudstilling "Ved iskanten - smukt og farligt".

Se fordelene ved at være medlem af Østfyns Museers museumsforeninger her, og meld dig ind.

Lokum skaber nysgerrighed
9. juli 2019

Biolog fra Nationalmuseet og DNA-forskere fra Københavns Universitet kommer til Nyborg for at tage prøver fra et 500 år gammelt latrin.

Milepæl markeres med film
9. juli 2019

Første etape af restaureringen af Nyborg Slot er nu gennemført. Vi gør status med denne lille film.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Dyr på Borgmestergården
Onsdage i uge 29-35, mellem klokken 11 og 15

Hver onsdag præsenterer vi et nyt dyr på Borgmestergården!

Kirsebærcafé på Farvergården
20.-21. juli 2019
Farvergården

Farvergården åbner sin kirsebærcafé til Kirsebærfestivalen.

Kirsebærfestival og fri entré til kunsten
20.-21. juli 2019

Fri entré, kurve- og bogudsalg og lækkerier på Johannes Larsen Museet i weekenden under Kirsebærfestivalen.

Cykeltur i naturen og kulturen (22 km)
Onsdag d. 24. juli, kl. 10
Afgang fra Almas Hus

Kom med på en spændende cykeltur gennem naturen og kulturen