Udstillingsåbning på Toldboden

08. oktober 2014 | Kulturhistorisk afdeling

Åbningen af lokalarkivernes fælles udstilling på Toldboden blev et stort tilløbsstykke. Omkring 115 personer var mødt op til denne ekstra festlige åbning med indlæg i form af badepiger og karle, der gik rundt med deres kurve og bød de fremmødte på en forfriskning til tonerne af "Det er sommer, det er sol og det er søndag".

Jørn Tvedskov indledte med en tale, hvorefter ordet blev givet videre til byrådsmedlem Knud Ahrnkiel, der åbnede udstillingen.

Lokum skaber nysgerrighed
9. juli 2019

Biolog fra Nationalmuseet og DNA-forskere fra Københavns Universitet kommer til Nyborg for at tage prøver fra et 500 år gammelt latrin.

Milepæl markeres med film
9. juli 2019

Første etape af restaureringen af Nyborg Slot er nu gennemført. Vi gør status med denne lille film.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Dyr på Borgmestergården
Onsdage i uge 29-35, mellem klokken 11 og 15

Hver onsdag præsenterer vi et nyt dyr på Borgmestergården!

Kirsebærcafé på Farvergården
20.-21. juli 2019
Farvergården

Farvergården åbner sin kirsebærcafé til Kirsebærfestivalen.

Kirsebærfestival og fri entré til kunsten
20.-21. juli 2019

Fri entré, kurve- og bogudsalg og lækkerier på Johannes Larsen Museet i weekenden under Kirsebærfestivalen.

Cykeltur i naturen og kulturen (22 km)
Onsdag d. 24. juli, kl. 10
Afgang fra Almas Hus

Kom med på en spændende cykeltur gennem naturen og kulturen