Stor opbakning til museet

24. marts 2014 | Østfyns Museer

Østfyns Museer har ikke mindre end to foreninger, der bakker op om museets arbejde. Og den ene forening - Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn - har netop kunnet byde velkommen til medlem nr. 2.500, hvilket gør foreningen til en af de største foreninger i Kerteminde Kommune.'

Ny fordel for medlemmer: rabat til Faaborg Museum

Der er en lang række fordele forbundet med at være medlem af en museumsforening - ikke mindst fri entré til museerne. Og senest er porteføljen af fordele blevet yderligere udvidet.

I forbindelse med en indgået samarbejdsaftale med Faaborg Museum kan Østfyns Museer nu tilbyde alle medlemmer af de to associerede museumsforeninger 50 % rabat på entré til Faaborg Museum. Blot skal man i entréen vise sit medlemskort.

Både Nyborg Museumsforening og Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn har netop afholdt årets generalforsamlinger.

Overvejer du at bliver medlem, kan du se fordele og tilmelde dig her.

Danehof 2020 er aflyst
8. april 2020
Nyborg Slot & Kulturarv

På grund af myndighedernes retningslinjer for større begivenheder er årets Danehof den 3.-5. juli nu aflyst.

7. april 2020

Borgmestergården er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

7. april 2020

Johannes Larsen Museet er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

Jakob og Johanne inviterer indenfor
I åbningstiden

Tag med Jakob og Johanne med på en spændende tur gennem Borgmestergården.

Æggejagt
AFLYST! 6.-12. april

Gå på jagt i haven og find de gemte fuglereder med æg.

Temaweekend: Palnatokes Pral - AFLYST
Lørdag d. 25. april - søndag d. 26. april

Kom og vær med til "Palnatokes Pral" og oplev vikingernes bueskydning på nærmeste hold.

Vold i 1600-tallet
AFLYST! Onsdag den 29. april kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Museumsinspektør Jonas Kragegaard afholder fyraftensfodreag om vold i 1600-tallet - Historier om voldssager fra Aasum herreds tingbøger 1640-1648.