Stor opbakning til museet

24. marts 2014 | Østfyns Museer

Østfyns Museer har ikke mindre end to foreninger, der bakker op om museets arbejde. Og den ene forening - Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn - har netop kunnet byde velkommen til medlem nr. 2.500, hvilket gør foreningen til en af de største foreninger i Kerteminde Kommune.'

Ny fordel for medlemmer: rabat til Faaborg Museum

Der er en lang række fordele forbundet med at være medlem af en museumsforening - ikke mindst fri entré til museerne. Og senest er porteføljen af fordele blevet yderligere udvidet.

I forbindelse med en indgået samarbejdsaftale med Faaborg Museum kan Østfyns Museer nu tilbyde alle medlemmer af de to associerede museumsforeninger 50 % rabat på entré til Faaborg Museum. Blot skal man i entréen vise sit medlemskort.

Både Nyborg Museumsforening og Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn har netop afholdt årets generalforsamlinger.

Overvejer du at bliver medlem, kan du se fordele og tilmelde dig her.

Lokum skaber nysgerrighed
9. juli 2019

Biolog fra Nationalmuseet og DNA-forskere fra Københavns Universitet kommer til Nyborg for at tage prøver fra et 500 år gammelt latrin.

Milepæl markeres med film
9. juli 2019

Første etape af restaureringen af Nyborg Slot er nu gennemført. Vi gør status med denne lille film.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Dyr på Borgmestergården
Onsdage i uge 29-35, mellem klokken 11 og 15

Hver onsdag præsenterer vi et nyt dyr på Borgmestergården!

Kirsebærcafé på Farvergården
20.-21. juli 2019
Farvergården

Farvergården åbner sin kirsebærcafé til Kirsebærfestivalen.

Kirsebærfestival og fri entré til kunsten
20.-21. juli 2019

Fri entré, kurve- og bogudsalg og lækkerier på Johannes Larsen Museet i weekenden under Kirsebærfestivalen.

Cykeltur i naturen og kulturen (22 km)
Onsdag d. 24. juli, kl. 10
Afgang fra Almas Hus

Kom med på en spændende cykeltur gennem naturen og kulturen