Stor opbakning til museet

24. marts 2014 | Østfyns Museer

Østfyns Museer har ikke mindre end to foreninger, der bakker op om museets arbejde. Og den ene forening - Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn - har netop kunnet byde velkommen til medlem nr. 2.500, hvilket gør foreningen til en af de største foreninger i Kerteminde Kommune.'

Ny fordel for medlemmer: rabat til Faaborg Museum

Der er en lang række fordele forbundet med at være medlem af en museumsforening - ikke mindst fri entré til museerne. Og senest er porteføljen af fordele blevet yderligere udvidet.

I forbindelse med en indgået samarbejdsaftale med Faaborg Museum kan Østfyns Museer nu tilbyde alle medlemmer af de to associerede museumsforeninger 50 % rabat på entré til Faaborg Museum. Blot skal man i entréen vise sit medlemskort.

Både Nyborg Museumsforening og Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn har netop afholdt årets generalforsamlinger.

Overvejer du at bliver medlem, kan du se fordele og tilmelde dig her.

Kulturarvsmasterplan præsenteres på Kulturnatten
24. maj 2019

Ny kulturarvsmasterplanen udpeger konkrete indsatsområder og målsætninger, som kan evalueres og vurderes i forhold til dels de centrale kulturarvsværdier og i forhold til byens liv og rum.

Vil du ro Valdemar Sejr til Danehof?
20. maj 2019

Når Valdemar Sejr ankommer til Danehof i Nyborg d. 6. juli, er der plads til flere roere i hans langskibe.

Søren Kierkegaard i relevante rammer
Kommunikation og Samlinger

Gipsskulpturen af den verdenskendte filosof Søren Kierkegaard har fået nyt hjem på Søren Kierkegaard Forskningscentret i København.

Hilsen fra forrige århundredes håndværkere
20. maj 2019

I september 1921 blev en hilsen fra 10 nyborgensiske håndværkere gemt på Nyborg Slot. Nu efterlyser museet håndværkernes efterkommere.

Smagsprøver fra køkkenhaven
Onsdag d. 29/5, 26/6, 31/7, 28/8 & 25/9

Vores frivillige havegruppe serverer smagsprøver.

Mød dragtdamerne
Torsdage kl. 10-13

Vil du se, hvordan man syr vikingedragter?

Rundvisninger på Borgmestergården
Tirsdage kl. 14 i juni-august
Mødested: Butikken på Borgmestergården

Få en rundvisning i den smukke, gamle købmandsgård.

Rundvisninger 2019
Maj-sep: søndage kl. 11. Juni-aug: onsdage + søndage kl. 11

Kom med på en guidet rundtur på Vikingemuseet Ladby.