Stor opbakning til museet

24. marts 2014 | Østfyns Museer

Østfyns Museer har ikke mindre end to foreninger, der bakker op om museets arbejde. Og den ene forening - Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn - har netop kunnet byde velkommen til medlem nr. 2.500, hvilket gør foreningen til en af de største foreninger i Kerteminde Kommune.'

Ny fordel for medlemmer: rabat til Faaborg Museum

Der er en lang række fordele forbundet med at være medlem af en museumsforening - ikke mindst fri entré til museerne. Og senest er porteføljen af fordele blevet yderligere udvidet.

I forbindelse med en indgået samarbejdsaftale med Faaborg Museum kan Østfyns Museer nu tilbyde alle medlemmer af de to associerede museumsforeninger 50 % rabat på entré til Faaborg Museum. Blot skal man i entréen vise sit medlemskort.

Både Nyborg Museumsforening og Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn har netop afholdt årets generalforsamlinger.

Overvejer du at bliver medlem, kan du se fordele og tilmelde dig her.

Lokal virksomhed udvalgt til at omdanne Nyborg Torv
13. september 2019

Slots- og Kulturstyrelsen har nu valgt den entreprenør, der skal udføre arbejdet med Torvet i Nyborg, som er en del af det store slotsprojekt i Nyborg.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.

Rigets første hovedstrøg
6. september 2019

Et vejforløb fundet under Torvet i Nyborg kan måske dateres til 1200-tallet. Dermed kan adgangsvejen til middelalderens danehoffer være fundet.

Og nu er HAN død!
5. september 2019

Mindeord for John Olsen ved Per Arnoldi.

Ladbykongens Krigerweekend
28.-29. september kl. 10-16

Kom og oplev vikingekamp ved Ladbykongens krigerweekend!

Mød Nyborg Slots Dragtlaug
Alle fredage i oktober, marts og april samt den 29/11 kl. 10-12

Kom og mød Nyborg Slots Dragtlaug!

Se fuglekunst med naturvejlederen
Udvalgte lørdage kl. 11: 5/10, 2/11, 23/11 og 25/1

Kom på rundvisning i kunstudstillingen FUGL 2019 med en naturvejleder.

Tur i Ladegårdsskoven
Søndag d. 6. oktober kl. 11-13
Nyborg

Gå på opdagelse i naturen.