Stor opbakning til museet

24. marts 2014 | Østfyns Museer

Østfyns Museer har ikke mindre end to foreninger, der bakker op om museets arbejde. Og den ene forening - Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn - har netop kunnet byde velkommen til medlem nr. 2.500, hvilket gør foreningen til en af de største foreninger i Kerteminde Kommune.'

Ny fordel for medlemmer: rabat til Faaborg Museum

Der er en lang række fordele forbundet med at være medlem af en museumsforening - ikke mindst fri entré til museerne. Og senest er porteføljen af fordele blevet yderligere udvidet.

I forbindelse med en indgået samarbejdsaftale med Faaborg Museum kan Østfyns Museer nu tilbyde alle medlemmer af de to associerede museumsforeninger 50 % rabat på entré til Faaborg Museum. Blot skal man i entréen vise sit medlemskort.

Både Nyborg Museumsforening og Museumsforeningen for Kerteminde og Omegn har netop afholdt årets generalforsamlinger.

Overvejer du at bliver medlem, kan du se fordele og tilmelde dig her.

Intet går til spilde
22. marts 2019
Nyborg Slot

Kuglepenne og vinpropper med historie og sjæl

Det skjulte velfærdspotentiale
21. marts 2019
Nyborg Slot

Nyerhvervelse til Sybergsamlingen
19. marts 2019

Museets nyerhvervede værk er den største version af et flere gange gentaget skibsmotiv

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Søsætning af Ladbydragen 2019
Torsdag den 16. maj kl. 16-19

Vær med, når Ladbydragen søsættes til en ny sæson.

Anne Marie Egemose viser rundt
Udvalgte lør- og søndage kl. 14

Kom med kunstneren rundt i "Tråde til naturen".

Farvergården har åbent
åbent 1. marts - 20. oktober 2019
Farvergården

Kultur for hele familien

Tråde til naturen
9. marts 2019 - 2. juni 2019

Inge Bjørn, Anne Marie Egemose, Annette Holdensen og Randi N. Lium viser tekstilkunst.