Ny sæson med nye udstillinger

25. marts 2013 |

Farvergården har åbnet for den nye sæson og er startet ud med en ny, lille udstilling om Amanda og historien bag hende. Som noget nyt har museumsbutikken nu forhandling af Robert Lund-Jensens Amanda -statuette. For blot 149,- kr. får man figuren i flot æske og med et lille hæfte om historien.

I løbet af foråret kommer næste akt i den løbende fornyelse af Farvergårdens udstillinger, når der indrettes en mini-biograf med gamle Kerteminde-film og en ny udstilling om barnets verden.

Nu kan man købe små Amanda-statuetter på Farvergården i anledning af købstadsjubilæet.

Lokum skaber nysgerrighed
9. juli 2019

Biolog fra Nationalmuseet og DNA-forskere fra Københavns Universitet kommer til Nyborg for at tage prøver fra et 500 år gammelt latrin.

Milepæl markeres med film
9. juli 2019

Første etape af restaureringen af Nyborg Slot er nu gennemført. Vi gør status med denne lille film.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Dyr på Borgmestergården
Onsdage i uge 29-35, mellem klokken 11 og 15

Hver onsdag præsenterer vi et nyt dyr på Borgmestergården!

Kirsebærcafé på Farvergården
20.-21. juli 2019
Farvergården

Farvergården åbner sin kirsebærcafé til Kirsebærfestivalen.

Kirsebærfestival og fri entré til kunsten
20.-21. juli 2019

Fri entré, kurve- og bogudsalg og lækkerier på Johannes Larsen Museet i weekenden under Kirsebærfestivalen.

Cykeltur i naturen og kulturen (22 km)
Onsdag d. 24. juli, kl. 10
Afgang fra Almas Hus

Kom med på en spændende cykeltur gennem naturen og kulturen