Museumsjollen Johanne var Øhavet Rundt

05. august 2013 | Museets smakke i Nyborg har vanen tro deltaget i sejladsen Øhavet Rundt i uge 30.

Johanne - museets smakke i Nyborg har vanen tro deltaget i sejladsen Øhavet Rundt i uge 30. Skipper Jørgen Nielsen melder om en fin tur med godt humør og dejligt vejr.

Johanne er hjemmehørende i Nyborg, hvor hun passes og plejes af et lille frivilligt bådelaug. Vi har altid plads til nye medlemmer i bådelauget. Man behøver ikke være sejlkyndig, men blot have et par timer til overs i ny og næ, og ellers have mod på kærlig pleje af den over 100 år gamle smakke under kyndigt opsyn. Kontakt nyborgslot@ostfynsmuseer.dk hvis du er interesseret.

Stemningen fra Øhavet Rundt ses billederne.

Lokum skaber nysgerrighed
9. juli 2019

Biolog fra Nationalmuseet og DNA-forskere fra Københavns Universitet kommer til Nyborg for at tage prøver fra et 500 år gammelt latrin.

Milepæl markeres med film
9. juli 2019

Første etape af restaureringen af Nyborg Slot er nu gennemført. Vi gør status med denne lille film.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Dyr på Borgmestergården
Onsdage i uge 29-35, mellem klokken 11 og 15

Hver onsdag præsenterer vi et nyt dyr på Borgmestergården!

Kirsebærcafé på Farvergården
20.-21. juli 2019
Farvergården

Farvergården åbner sin kirsebærcafé til Kirsebærfestivalen.

Kirsebærfestival og fri entré til kunsten
20.-21. juli 2019

Fri entré, kurve- og bogudsalg og lækkerier på Johannes Larsen Museet i weekenden under Kirsebærfestivalen.

Cykeltur i naturen og kulturen (22 km)
Onsdag d. 24. juli, kl. 10
Afgang fra Almas Hus

Kom med på en spændende cykeltur gennem naturen og kulturen