Museumsjollen Johanne var Øhavet Rundt

05. august 2013 | Museets smakke i Nyborg har vanen tro deltaget i sejladsen Øhavet Rundt i uge 30.

Johanne - museets smakke i Nyborg har vanen tro deltaget i sejladsen Øhavet Rundt i uge 30. Skipper Jørgen Nielsen melder om en fin tur med godt humør og dejligt vejr.

Johanne er hjemmehørende i Nyborg, hvor hun passes og plejes af et lille frivilligt bådelaug. Vi har altid plads til nye medlemmer i bådelauget. Man behøver ikke være sejlkyndig, men blot have et par timer til overs i ny og næ, og ellers have mod på kærlig pleje af den over 100 år gamle smakke under kyndigt opsyn. Kontakt nyborgslot@ostfynsmuseer.dk hvis du er interesseret.

Stemningen fra Øhavet Rundt ses billederne.

Rådhus med dybe rødder
16. januar 2020

Arkæologer fra Østfyns Museer kan nu bekræfte, at Nyborg Rådhus den dag i dag bæres af fundament fra 1500-tallet.

Røde mønstre på slottets gulve
15. januar 2020

Det bliver røde mønstre i tegl, der kommer til at pryde gulvene i fire af Nyborg Slots sale.

Kerteminde-udstilling rejser nordpå
15. januar 2020

Udstillingen NATURE Home & Workplace, der blev skabt til Johannes Larsen Museet i efteråret 2018, bliver nu vist på kunstmuseet i Nuuk.

Donation til Nyborg Slots Dragtlaug
14. januar 2020

Nyborg Slots Dragtlaug har modtaget en flot donation fra Albani Fonden og ser frem til sommerens Danehof, hvor en lang række flotte, nye dragter skal præsenteres.

Naturkoncert
torsdag d. 23. januar 2020 kl. 19

Koncert med udgangspunkt i St. St. Blichers Trækfuglene. Klezmer, oplæsning og jazz standards.

Nyborg Ridderskole
Otte onsdage kl. 17-20 i foråret 2020
Skiftende steder i Nyborg

Nu kan du "gå til ridder" i Nyborg!

Vintergåtur
Søndag den 26. januar 2020 kl. 13-15
Mødested: P-pladsen på Vesterhavnen/Heimdals Plads

Nyborg Museumsforening inviterer medlemmer på historisk vandring i Nyborg.

Dyrehave Mølle - historien og kulturarven
Onsdag den 29. januar kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Fyraftensforedrag med Mette Ladegaard Thøgersen.