Museer i fremtiden

03. oktober 2013 | Museumsdirektør på TV

Det går godt på de danske museer. Der er en generel stigning i besøgstallene, og museerne udvikler sig og benytter sig af nye formidlingstiltag for at imødekomme et moderne publikum, der forventer brugerinddragelse og digital teknologi. Også på Østfyns Museer er flere nye tiltag på vej.

Men mister man fordybelsen med det nye fokus på interaktivitet og digitale skærme?

I programmet "Fabrikken" på TV2Fyn diskuterer direktør ved Østfyns Museer, Erland Porsmose, fremtidens museum med post.doc. Britta Tøndborg.

Se programmet her.

Danehof 2020 er aflyst
8. april 2020
Nyborg Slot & Kulturarv

På grund af myndighedernes retningslinjer for større begivenheder er årets Danehof den 3.-5. juli nu aflyst.

7. april 2020

Borgmestergården er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

7. april 2020

Johannes Larsen Museet er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

Jakob og Johanne inviterer indenfor
I åbningstiden

Tag med Jakob og Johanne med på en spændende tur gennem Borgmestergården.

Æggejagt
AFLYST! 6.-12. april

Gå på jagt i haven og find de gemte fuglereder med æg.

Temaweekend: Palnatokes Pral - AFLYST
Lørdag d. 25. april - søndag d. 26. april

Kom og vær med til "Palnatokes Pral" og oplev vikingernes bueskydning på nærmeste hold.

Vold i 1600-tallet
AFLYST! Onsdag den 29. april kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Museumsinspektør Jonas Kragegaard afholder fyraftensfodreag om vold i 1600-tallet - Historier om voldssager fra Aasum herreds tingbøger 1640-1648.