Julestue på Borgmestergården

12. november 2013 |

Museet Borgmestergården i Nyborg danner i disse uger rammen for julestue for byens børnehaver. Museets gamle nisse Mads har inviteret alle børnehaverne i byen forbi for at hjælpe ham med forberedelserne til julen. Vi får derfor besøg af mange glade børn, der kommer forbi og maler de smukkeste, fineste, sjoveste birkenisser, der skal være med til at skabe den rette julestemning. Nisserne får lov at bo i Nyborgs fine juleskov hele december måned. Børnene maler, leger og går på pebernøddejagt - og der er intet som glade børnestemmer der kan vække en 400 år gammel borgmesternisse. Så Mads Nisse er allerede kommet i vældigt julehumør.

Borgmestergården slår som sædvanlig dørene op til årets hyggeligste julemarked i dagene 6., 7. og 8. december.

Intet går til spilde
22. marts 2019
Nyborg Slot

Kuglepenne og vinpropper med historie og sjæl

Det skjulte velfærdspotentiale
21. marts 2019
Nyborg Slot

Nyerhvervelse til Sybergsamlingen
19. marts 2019

Museets nyerhvervede værk er den største version af et flere gange gentaget skibsmotiv

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Søsætning af Ladbydragen 2019
Torsdag den 16. maj kl. 16-19

Vær med, når Ladbydragen søsættes til en ny sæson.

Anne Marie Egemose viser rundt
Udvalgte lør- og søndage kl. 14

Kom med kunstneren rundt i "Tråde til naturen".

Farvergården har åbent
åbent 1. marts - 20. oktober 2019
Farvergården

Kultur for hele familien

Tråde til naturen
9. marts 2019 - 2. juni 2019

Inge Bjørn, Anne Marie Egemose, Annette Holdensen og Randi N. Lium viser tekstilkunst.