Julestue på Borgmestergården

12. november 2013 |

Museet Borgmestergården i Nyborg danner i disse uger rammen for julestue for byens børnehaver. Museets gamle nisse Mads har inviteret alle børnehaverne i byen forbi for at hjælpe ham med forberedelserne til julen. Vi får derfor besøg af mange glade børn, der kommer forbi og maler de smukkeste, fineste, sjoveste birkenisser, der skal være med til at skabe den rette julestemning. Nisserne får lov at bo i Nyborgs fine juleskov hele december måned. Børnene maler, leger og går på pebernøddejagt - og der er intet som glade børnestemmer der kan vække en 400 år gammel borgmesternisse. Så Mads Nisse er allerede kommet i vældigt julehumør.

Borgmestergården slår som sædvanlig dørene op til årets hyggeligste julemarked i dagene 6., 7. og 8. december.

Ulæste tegn fra fortiden
18. januar 2019
Nyborg Slot

Nyopdagede inskriptioner i murværket på Nyborg Slot tyder på at en kongelig fangekælder fra middelalderen er fundet.

Ny leder: Det er et privilegium
18. januar 2019

Når Jeppe Priess Gersbøll i februar starter som afdelingsleder for Johannes Larsen Museet, er det på et sted, han kender særdeles godt.

Østfyns Museer 10 år
8. januar 2019
Østfyns Museer

I 2009 blev Østfyns Museer etableret for at styrke kulturarven og historien på Østfyn. Vi gør status efter ti års virke.

Kultur på hjernen
8. januar 2019
Østfyns Museer

Østfyns Museer er klar til at give demensramte gode oplevelser.

Borgmestergården åbner for sæsonen
Fredag den 1. marts 2019

En ny sæson kan begynde!

En aften hos Larsen
24. januar 2019 kl. 17-20
Kaffehuset, Johannes Larsen Museet

Få en helt særlig madoplevelse i Kaffehuset.

Foredrag: Landmalerne i Sybergland
Onsdag den 30. januar 2019 kl 19

Tilbud til medlemmer af Kerteminde Museumsforening.

Mød Landmalerne
3. februar kl. 12-16.

Vil du vide endnu mere om de smukke landskaber i Sybergland?