Julestue på Borgmestergården

12. november 2013 |

Museet Borgmestergården i Nyborg danner i disse uger rammen for julestue for byens børnehaver. Museets gamle nisse Mads har inviteret alle børnehaverne i byen forbi for at hjælpe ham med forberedelserne til julen. Vi får derfor besøg af mange glade børn, der kommer forbi og maler de smukkeste, fineste, sjoveste birkenisser, der skal være med til at skabe den rette julestemning. Nisserne får lov at bo i Nyborgs fine juleskov hele december måned. Børnene maler, leger og går på pebernøddejagt - og der er intet som glade børnestemmer der kan vække en 400 år gammel borgmesternisse. Så Mads Nisse er allerede kommet i vældigt julehumør.

Borgmestergården slår som sædvanlig dørene op til årets hyggeligste julemarked i dagene 6., 7. og 8. december.

Danehof 2020 er aflyst
8. april 2020
Nyborg Slot & Kulturarv

På grund af myndighedernes retningslinjer for større begivenheder er årets Danehof den 3.-5. juli nu aflyst.

7. april 2020

Borgmestergården er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

7. april 2020

Vikingemuseet Ladby er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer er aflyst.

7. april 2020

Johannes Larsen Museet er lukket for publikum til og med 10. maj, og alle arrangementer indtil da er aflyst.

Jakob og Johanne inviterer indenfor
I åbningstiden

Tag med Jakob og Johanne med på en spændende tur gennem Borgmestergården.

Æggejagt
AFLYST! 6.-12. april

Gå på jagt i haven og find de gemte fuglereder med æg.

Temaweekend: Palnatokes Pral - AFLYST
Lørdag d. 25. april - søndag d. 26. april

Kom og vær med til "Palnatokes Pral" og oplev vikingernes bueskydning på nærmeste hold.

Vold i 1600-tallet
AFLYST! Onsdag den 29. april kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Museumsinspektør Jonas Kragegaard afholder fyraftensfodreag om vold i 1600-tallet - Historier om voldssager fra Aasum herreds tingbøger 1640-1648.