Høkeren åbner for julesæsonen

18. november 2013 | Høkeren

Går man igennem Trollegade i Kerteminde, lugter det af gamle dage. Og det er ikke kun fordi Merete Madsen fyrer med kul i Høkeren. Det er også fordi museumsbutikken bugner at ting og sager, der hensætter en til gamle dage: gammeldags dørhåndtag, sæbespåner, flettede kurve, legetøj og meget, meget andet. Og ikke mindst - i anledning af årstiden - et stort udvalg af nisser og julepynt.

Høkeren har eksisteret i 30 år, og Merete M. Madsen har stået for indkøb og salg til butikken igennem de 20. I år har hun blandt meget andet en gyngende julenisse til salg. Én er allerede solgt: til hende selv!

Høkeren holder åbent til og med den 23. december med masser af gode ideer til pakkekalendere og julegaver. Butikken følger de almindelige åbningstider i byens butikker.

Lokum skaber nysgerrighed
9. juli 2019

Biolog fra Nationalmuseet og DNA-forskere fra Københavns Universitet kommer til Nyborg for at tage prøver fra et 500 år gammelt latrin.

Milepæl markeres med film
9. juli 2019

Første etape af restaureringen af Nyborg Slot er nu gennemført. Vi gør status med denne lille film.

Retur til debut-byen Kerteminde
5. juli 2019

Allerede som 25-årig fik Peter Brandes sin første separatudstilling. Stedet var Kerteminde, hvor han nu - 50 år efter - kan fejre sit 75 års jubilæum med en stor og anmelderrost udstilling.

Dyr på Borgmestergården
Onsdage i uge 29-35, mellem klokken 11 og 15

Hver onsdag præsenterer vi et nyt dyr på Borgmestergården!

Kirsebærcafé på Farvergården
20.-21. juli 2019
Farvergården

Farvergården åbner sin kirsebærcafé til Kirsebærfestivalen.

Kirsebærfestival og fri entré til kunsten
20.-21. juli 2019

Fri entré, kurve- og bogudsalg og lækkerier på Johannes Larsen Museet i weekenden under Kirsebærfestivalen.

Cykeltur i naturen og kulturen (22 km)
Onsdag d. 24. juli, kl. 10
Afgang fra Almas Hus

Kom med på en spændende cykeltur gennem naturen og kulturen