Høkeren åbner for julesæsonen

18. november 2013 | Høkeren

Går man igennem Trollegade i Kerteminde, lugter det af gamle dage. Og det er ikke kun fordi Merete Madsen fyrer med kul i Høkeren. Det er også fordi museumsbutikken bugner at ting og sager, der hensætter en til gamle dage: gammeldags dørhåndtag, sæbespåner, flettede kurve, legetøj og meget, meget andet. Og ikke mindst - i anledning af årstiden - et stort udvalg af nisser og julepynt.

Høkeren har eksisteret i 30 år, og Merete M. Madsen har stået for indkøb og salg til butikken igennem de 20. I år har hun blandt meget andet en gyngende julenisse til salg. Én er allerede solgt: til hende selv!

Høkeren holder åbent til og med den 23. december med masser af gode ideer til pakkekalendere og julegaver. Butikken følger de almindelige åbningstider i byens butikker.

Intet går til spilde
22. marts 2019
Nyborg Slot

Kuglepenne og vinpropper med historie og sjæl

Det skjulte velfærdspotentiale
21. marts 2019
Nyborg Slot

Nyerhvervelse til Sybergsamlingen
19. marts 2019

Museets nyerhvervede værk er den største version af et flere gange gentaget skibsmotiv

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Søsætning af Ladbydragen 2019
Torsdag den 16. maj kl. 16-19

Vær med, når Ladbydragen søsættes til en ny sæson.

Anne Marie Egemose viser rundt
Udvalgte lør- og søndage kl. 14

Kom med kunstneren rundt i "Tråde til naturen".

Farvergården har åbent
åbent 1. marts - 20. oktober 2019
Farvergården

Kultur for hele familien

Tråde til naturen
9. marts 2019 - 2. juni 2019

Inge Bjørn, Anne Marie Egemose, Annette Holdensen og Randi N. Lium viser tekstilkunst.