Høkeren åbner for julesæsonen

18. november 2013 | Høkeren

Går man igennem Trollegade i Kerteminde, lugter det af gamle dage. Og det er ikke kun fordi Merete Madsen fyrer med kul i Høkeren. Det er også fordi museumsbutikken bugner at ting og sager, der hensætter en til gamle dage: gammeldags dørhåndtag, sæbespåner, flettede kurve, legetøj og meget, meget andet. Og ikke mindst - i anledning af årstiden - et stort udvalg af nisser og julepynt.

Høkeren har eksisteret i 30 år, og Merete M. Madsen har stået for indkøb og salg til butikken igennem de 20. I år har hun blandt meget andet en gyngende julenisse til salg. Én er allerede solgt: til hende selv!

Høkeren holder åbent til og med den 23. december med masser af gode ideer til pakkekalendere og julegaver. Butikken følger de almindelige åbningstider i byens butikker.

Lokal virksomhed udvalgt til at omdanne Nyborg Torv
13. september 2019

Slots- og Kulturstyrelsen har nu valgt den entreprenør, der skal udføre arbejdet med Torvet i Nyborg, som er en del af det store slotsprojekt i Nyborg.

Sværdslag og øksehug på Vikingemuseet
12. september 2019

Nyt vikingeevent på Fyn: Vikingemuseet Ladby har inviteret danske vikingekrigere på træningslejr. Til glæde for såvel krigere som publikum.

Rigets første hovedstrøg
6. september 2019

Et vejforløb fundet under Torvet i Nyborg kan måske dateres til 1200-tallet. Dermed kan adgangsvejen til middelalderens danehoffer være fundet.

Og nu er HAN død!
5. september 2019

Mindeord for John Olsen ved Per Arnoldi.

Ladbykongens Krigerweekend
28.-29. september kl. 10-16

Kom og oplev vikingekamp ved Ladbykongens krigerweekend!

Mød Nyborg Slots Dragtlaug
Alle fredage i oktober, marts og april samt den 29/11 kl. 10-12

Kom og mød Nyborg Slots Dragtlaug!

Se fuglekunst med naturvejlederen
Udvalgte lørdage kl. 11: 5/10, 2/11, 23/11 og 25/1

Kom på rundvisning i kunstudstillingen FUGL 2019 med en naturvejleder.

Tur i Ladegårdsskoven
Søndag d. 6. oktober kl. 11-13
Nyborg

Gå på opdagelse i naturen.