Høkeren åbner for julesæsonen

18. november 2013 | Høkeren

Går man igennem Trollegade i Kerteminde, lugter det af gamle dage. Og det er ikke kun fordi Merete Madsen fyrer med kul i Høkeren. Det er også fordi museumsbutikken bugner at ting og sager, der hensætter en til gamle dage: gammeldags dørhåndtag, sæbespåner, flettede kurve, legetøj og meget, meget andet. Og ikke mindst - i anledning af årstiden - et stort udvalg af nisser og julepynt.

Høkeren har eksisteret i 30 år, og Merete M. Madsen har stået for indkøb og salg til butikken igennem de 20. I år har hun blandt meget andet en gyngende julenisse til salg. Én er allerede solgt: til hende selv!

Høkeren holder åbent til og med den 23. december med masser af gode ideer til pakkekalendere og julegaver. Butikken følger de almindelige åbningstider i byens butikker.

Rådhus med dybe rødder
16. januar 2020

Arkæologer fra Østfyns Museer kan nu bekræfte, at Nyborg Rådhus den dag i dag bæres af fundament fra 1500-tallet.

Røde mønstre på slottets gulve
15. januar 2020

Det bliver røde mønstre i tegl, der kommer til at pryde gulvene i fire af Nyborg Slots sale.

Kerteminde-udstilling rejser nordpå
15. januar 2020

Udstillingen NATURE Home & Workplace, der blev skabt til Johannes Larsen Museet i efteråret 2018, bliver nu vist på kunstmuseet i Nuuk.

Donation til Nyborg Slots Dragtlaug
14. januar 2020

Nyborg Slots Dragtlaug har modtaget en flot donation fra Albani Fonden og ser frem til sommerens Danehof, hvor en lang række flotte, nye dragter skal præsenteres.

Naturkoncert
torsdag d. 23. januar 2020 kl. 19

Koncert med udgangspunkt i St. St. Blichers Trækfuglene. Klezmer, oplæsning og jazz standards.

Nyborg Ridderskole
Otte onsdage kl. 17-20 i foråret 2020
Skiftende steder i Nyborg

Nu kan du "gå til ridder" i Nyborg!

Vintergåtur
Søndag den 26. januar 2020 kl. 13-15
Mødested: P-pladsen på Vesterhavnen/Heimdals Plads

Nyborg Museumsforening inviterer medlemmer på historisk vandring i Nyborg.

Dyrehave Mølle - historien og kulturarven
Onsdag den 29. januar kl. 17-18
Tinghuset, Stendamsgade 9 i Nyborg

Fyraftensforedrag med Mette Ladegaard Thøgersen.