Festlig åbning af den gamle smedje

28. februar 2014 | Borgmestergården

Knap 70 mennesker var fredag formiddag dukket op for at fejre genåbningen af den gamle smedje i Borgmestergården. Heldigvis var det tørvejr, og de mange mennesker kunne samles ude i den hyggelige købmands gård. Ulrik Nielsen, der sad i den fond der bevilligede pengene til projektet og som desuden ejer F.N.E Outdoor, holdt en tale, hvori han bl.a. gav en populær gave på 4 (meget store) hestesko til smedjen.

Herefter tog museumsinspektør Eva Becher ordet. Hun kunne fortælle, at genåbningen af den gamle smedje er en en del af visionen om at levendegøre historien på Borgmestergården med arbejdede værksteder. Der vil komme flere værksteder de kommende år, og det hele hører jo under projektet Danmarks Riges Hjerte. Slutteligt takkede hun projektleder på smedjeprojektet Anja Nielsen og museets tekniske personale, og sagde så værsgod til røde pølser og pølsebrød lavet på essen i den nu så fintistandsatte smedje.

Intet går til spilde
22. marts 2019
Nyborg Slot

Kuglepenne og vinpropper med historie og sjæl

Det skjulte velfærdspotentiale
21. marts 2019
Nyborg Slot

Nyerhvervelse til Sybergsamlingen
19. marts 2019

Museets nyerhvervede værk er den største version af et flere gange gentaget skibsmotiv

Bronzealderfund ved Ullerslev
15. marts 2019
Landskab & Arkæologi

Spektakulære detektorfund af genstande fra bronzealderen tegner konturerne af et helligt landskab ved Ullerslev.

Søsætning af Ladbydragen 2019
Torsdag den 16. maj kl. 16-19

Vær med, når Ladbydragen søsættes til en ny sæson.

Anne Marie Egemose viser rundt
Udvalgte lør- og søndage kl. 14

Kom med kunstneren rundt i "Tråde til naturen".

Farvergården har åbent
åbent 1. marts - 20. oktober 2019
Farvergården

Kultur for hele familien

Tråde til naturen
9. marts 2019 - 2. juni 2019

Inge Bjørn, Anne Marie Egemose, Annette Holdensen og Randi N. Lium viser tekstilkunst.