Job på museet

Løn- og økonomimedarbejder

Har du lyst til at arbejde i Østfyns Museers fællesadministration med afvekslende økonomi- og lønopgaver, der både omfatter den daglige drift og mere strategiske udviklingsopgaver? Så er det måske dig, vi søger.

Østfyns Museer er en spændende og kreativ arbejdsplads med afdelinger og udstillingssteder i både Kerteminde og Nyborg Kommune.
Arbejdsdagene er sjældent ens, men stemningen er god – også når vi har travlt.

Vi søger en ny kollega, som kan varetage følgende opgaver:
• Økonomistyring (C5), herunder budgetopfølgning i tæt dialog med museets ledelse.
• Løn- og personaleadministration (Dataløn).
• Behandling af indkøb, fakturaer, rejseafregninger og løbende ad hoc            administrationsopgaver.
• Opfølgning på projektbevillinger, tilskud og andre eksternt finansierede opgaver samt  aflæggelse af regnskab i forbindelse hermed.
• Forenkling og modernisering af gældende praksis for økonomistyring, fakturering, løn- og  personaleadministration mv.
• Daglig ledelse af fællesadministrationen, der består af tre øvrige medarbejdere.

Vi forventer, at du:
• har økonomisk overblik og indsigt.
• er kontor- og/eller økonomiuddannet.
• både er til de mere rutineprægede driftsopgaver, men også har blik for at videreudvikle.
• har gode formuleringsevner såvel skriftligt som mundtligt samt flair for IT.
• er initiativrig, struktureret og selvstændig i løsning af opgaverne.
• er samarbejdsorienteret og hjælpsom både internt og i forhold til eksterne  samarbejdspartnere.
• har erfaring fra lignende stilling.
• har let til smil og et godt humør.

Arbejdstid: 37 timer. Ansættelse efter gældende overenskomst.
Arbejdssted: Østfyns Museer, Strandgade 7, 5300 Kerteminde.

Ansøgningsfrist: 8. november 2019. Ansøgningen sendes til: hekl@ostfynsmuseer.dk
Samtaler forventes afholdt i uge 48. Tiltrædelse: 1. januar 2020 eller snarest derefter.
For nærmere information kontakt Erland Porsmose, direktør for Østfyns Museer på: erp@ostfynsmuseer.dk

Østfyns Museer består af fire afdelinger: Landskab & Arkæologi/Vikingemuseet Ladby, Johannes Larsen Museet, Nyborg Slot & Kulturarv samt Samlinger & Kommunikation. Museet har ca. 50 årsværk fordelt på omkring 100 medarbejdere.

Ny flot bog om vikingetiden
16. oktober 2019

Nyhed i museumsbutikken

Spøgelsesskib er finalist til Den Fynske Kulturpris
15. oktober 2019

Spøgelseskibet er blandt de fem finalister til Den Fynske Kulturpris

Ny fugl fra Larsens hånd
4. oktober 2019

Nyerhvervet Larsen-tegning viser malerens glæde ved et lille stykke indendørs natur.

Fuglene trak folk til
3. oktober 2019

Rekordmange deltog i åbningen af Fugl 2019, og efter åbningen var der travlhed i Kertemindes restauranter og på overnatningssteder, der skulle huse mange af de tilrejsende kunstnere og deres gæster.

Hvor højt kan din fugledrage flyve?
Lørdag den 19. oktober kl. 10-16
Nordstranden, Kerteminde

Kom og byg en flyvesikker slædedrage på Nordstranden.

Introduktion til FUGL 2019
Lørdage og søndage kl. 14

Kom med en af museets guider rundt i den aktuelle særudstilling.

Fugl 2019
28. september 2019 til 26. januar 2020

***** "Fræk og fornyende". Ny udstilling tager pulsen på fuglen i kunsten anno 2019!

Fugleballet
21. oktober kl. 10 og kl. 11

Oplev elever fra Den Kgl. Balletskole opføre Svanernes Dans og Svanens Død.