Job på museet

Museumsinspektør til Johannes Larsen Museet

Østfyns Museer søger en museumsinspektør, der som leder af Johannes Larsen Museet kan stå i spidsen for et museum med en helt særlig profil.

Lederens primære opgave bliver at videreudvikle museet som et dynamisk og attraktivt besøgssted. Som afdelingsleder ved Johannes Larsen Museet vil den foretrukne ansøger have direkte reference til museumsdirektøren for Østfyns Museer.

Stillingen ønskes besat med en kunsthistoriker, gerne med relevant museumserfaring, idet en væsentlig del af vedkommendes arbejde vil blive tilrettelæggelse og gennemførelse af skiftende udstillinger. Der vil blive lagt vægt på egenskaber som samarbejdsevner, lederegenskaber og engagement.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Uddybende oplysninger kan fås på museets hjemmeside www.ostfynsmuseer.dk samt ved henvendelse til museumsdirektør Erland Porsmose.

Tiltrædelse pr. 1.1. 2019 eller snarest derefter.

Ansøgning til: Østfyns Museer, Strandgade 7, 5300 Kerteminde, tlf. 6532 3727 johanneslarsenmuseet@ostfynsmuseer.dk, senest den 1. december 2018.

Ikke bare en tønde
11. december 2018
Nyborg Slot

I forbindelse med de arkæologiske udgravninger på Slotsholmen har man fundet en bemærkelsesværdig tønde.

Køb julegaver i museets webshop
10. december 2018
Østfyns Museer

Hver jul er der travlhed på museets lille kontor i Strandgade 7 i Kerteminde.

Museets julemarkeder trak masser af gæster
10. december 2018
Nyborg Slot

Selv om Nyborg Slot er lukket, indfinder julestemningen sig hurtigt på museets to markeder til Jul i den gamle Kongeby.

Juletræ på Farvergården
7. december 2018
Farvergården

Julehygge på Farvergården.

Juleåbent på Farvergården og i Høkeren
20. november - 23. december
Farvergården og Høkeren

Kig ind og kom i julestemning

Holm og Kalv
1. december 2018 til 17. marts 2019

Med Rylen til ubeboede øer.

Munkebo Bakke
1. december 2018 til 28. februar 2019

En del af Ladbykongens Verden.

Kunsthåndværkermarked
Weekenderne 1.-2. og 8.-9. december 2018. Lørdage kl. 10-18, søndage kl. 10-16
Den gamle politigård i Nyborg

Kom og se de flotte og unikke kunstværker.