Om os

Østfyns Museer er et stort museum med ansvarsområde i Nyborg og Kerteminde Kommuner.

Museet dækker over samlet set 9 besøgssteder for publikum, hvoraf fyrtårnene er Nyborg Slot, Vikingemuseet Ladby og Johannes Larsen Museet.

Østfyns Museer arbejder inden for alle dele af museumslovens fem søjler: indsamling, registrering, bevaring, forskning og formidling.

Museet beskæftiger omkring 100 mennesker med samlet omkring 40 årsværker.

Ladbydragen i finalen til Den Fynske Kulturpris
12. oktober 2017

De fem finalister til Den Fynske Kulturpris 2017 er nu udpeget, og vi kan med stolthed sige, at vores smukke Ladbydrage og søsætningen den 11. maj 2016 er en del af finalefeltet.

Efterårsferien 2017 nærmer sig
12. oktober 2017

Bladene falder, vi falder i kastanjer, og i det hele taget føles det hele lidt efterårsagtigt.

Kaffehuset udvides og restaureres
6. oktober 2017

Kaffehusets gæster kan se frem til en endnu bedre oplevelse i de historiske rammer.

Hans Tausen i Birkende
Tilgængelig hele året
Birkende

Følg med i DR's store historiesatsning og find historien her på Østfyn! I sjette afsnit når vi til Reformationen og Renæssancen.

Broholm Slot
Åben året rundt, lukket mellem jul og nytår
Gudme

Ladbydragen trækkes på land
Lørdag den 21. oktober kl. 13

Som i vikingetiden skal skibene på land for vinteren.

Efterårsferie på Borgmestergården
16.-20. oktober kl. 10-14.30

Gå på opdagelse med familien Lerche - i renæssancens børneopdragelse.