Skolekonkurrence på Johannes Larsen Museet

I forbindelse med museets sidste jubilæumsudstilling, En vidunderlig verden, i anledning af 150-året for Johannes Larsen, sætter vi fokus på Larsens betydning i dag. Vi har derfor inviteret omkring 85 vidt forskellige bidragydere til udstillingen, der åbner 2. december 2017.

En særlig invitation er sendt ud til de fynske skoler (4.-6. klasse), og den vindende skole får altså lov til at realisere deres udstillingsidé på museet, godt hjulpet på vej af museets udstillingsmedarbejdere. De inviterede skoler får også tilbud om at besøge museet forud for udarbejdelsen af deres forslag, og uden beregning få en instroduktion til stedet.

Konkurrencen lyder: Vind en Overnatning på museet! Hvordan ser en vidunderlig verden ud for dig og din klasse? Indtag Larsens verden og skab din egen!

Den klasse, der sender det mest kreative, idérige og flottest udførte bidrag ind til konkurrencen vinder en overnatning i ekspeditionsteltet i Larsens have, en udstilling i Længen og en festlig fernisering for familie og venner.

Skal din klasse være med?

Kontakt formidler Birgitte Kjøller på bkj@ostfynsmuseer.dk

Velbesøgt kunsthåndværkermarked
5. december 2017
Østfyns Museer

Omkring 1800 mennesker fandt vej forbi kunsthåndværkermarkedet til Jul i den gamle Kongeby. Derfor har museet besluttet at gentage succesen i 2019.

Slottets østlige hjørnetårne var firkantede
5. december 2017
Nyborg Slot

Nyborg Slot var mere kantet og bombastisk end hidtil antaget. Nye udgravninger viser, at begge hjørnetårne i ringmurens facade mod byen var firkantede.

Jul på Johannes Larsen Museet
28. november 2017

Legenden om Ladbyskibet
27. november 2017

I årets julekalender fra Vikingemuseet Ladby kan du hver dag følge med i en fortælling om Ladbyskibet fra Vikingen’s julenummer fra 1938.