Skolekonkurrence på Johannes Larsen Museet

I forbindelse med museets sidste jubilæumsudstilling, En vidunderlig verden, i anledning af 150-året for Johannes Larsen, sætter vi fokus på Larsens betydning i dag. Vi har derfor inviteret omkring 85 vidt forskellige bidragydere til udstillingen, der åbner 2. december 2017.

En særlig invitation er sendt ud til de fynske skoler (4.-6. klasse), og den vindende skole får altså lov til at realisere deres udstillingsidé på museet, godt hjulpet på vej af museets udstillingsmedarbejdere. De inviterede skoler får også tilbud om at besøge museet forud for udarbejdelsen af deres forslag, og uden beregning få en instroduktion til stedet.

Konkurrencen lyder: Vind en Overnatning på museet! Hvordan ser en vidunderlig verden ud for dig og din klasse? Indtag Larsens verden og skab din egen!

Den klasse, der sender det mest kreative, idérige og flottest udførte bidrag ind til konkurrencen vinder en overnatning i ekspeditionsteltet i Larsens have, en udstilling i Længen og en festlig fernisering for familie og venner.

Skal din klasse være med?

Kontakt formidler Birgitte Kjøller på bkj@ostfynsmuseer.dk

Ladbydragen i finalen til Den Fynske Kulturpris
12. oktober 2017

De fem finalister til Den Fynske Kulturpris 2017 er nu udpeget, og vi kan med stolthed sige, at vores smukke Ladbydrage og søsætningen den 11. maj 2016 er en del af finalefeltet.

Efterårsferien 2017 nærmer sig
12. oktober 2017

Bladene falder, vi falder i kastanjer, og i det hele taget føles det hele lidt efterårsagtigt.

Kaffehuset udvides og restaureres
6. oktober 2017

Kaffehusets gæster kan se frem til en endnu bedre oplevelse i de historiske rammer.