Skolekonkurrence på Johannes Larsen Museet

I forbindelse med museets sidste jubilæumsudstilling, En vidunderlig verden, i anledning af 150-året for Johannes Larsen, sætter vi fokus på Larsens betydning i dag. Vi har derfor inviteret omkring 85 vidt forskellige bidragydere til udstillingen, der åbner 2. december 2017.

En særlig invitation er sendt ud til de fynske skoler (4.-6. klasse), og den vindende skole får altså lov til at realisere deres udstillingsidé på museet, godt hjulpet på vej af museets udstillingsmedarbejdere. De inviterede skoler får også tilbud om at besøge museet forud for udarbejdelsen af deres forslag, og uden beregning få en instroduktion til stedet.

Konkurrencen lyder: Vind en Overnatning på museet! Hvordan ser en vidunderlig verden ud for dig og din klasse? Indtag Larsens verden og skab din egen!

Den klasse, der sender det mest kreative, idérige og flottest udførte bidrag ind til konkurrencen vinder en overnatning i ekspeditionsteltet i Larsens have, en udstilling i Længen og en festlig fernisering for familie og venner.

Skal din klasse være med?

Kontakt formidler Birgitte Kjøller på bkj@ostfynsmuseer.dk

Kampdagene får nordisk profil
14. august 2017
Nyborg Slot

De årlige kampdage i Nyborg vil fremover hedde "Nordiske Kampdage", og så bliver borgkulissen til storslaget udbygget og udvidet.

Vi efterlyser historier om Svanemøllen
11. august 2017

Til en ny bog om Svanemøllen har museet brug for ny viden, billeder og genstande.

Nye formidlingsgreb skal skabe indtryk og indsigt
11. august 2017
Nyborg Slot

Moesgaards udstillingsteam skal skabe store oplevelser for publikum på det nye Nyborg Slot.

Nyborg Slot har fået et armbrøstlaug
10. august 2017
Nyborg Slot

Armbrøstentusiaster har startet et frivilligt armbrøstlaug, med Nyborg Slot som fortælleramme.